Назад до преференции

Доверба
и логистика

Одделот за логистика на Beauty Med Consult  се грижи уредите и потрошниот материјал купени од тебе да пристигнат на твојата адреса навремено и неоштетени. Нивната работа е многу одговорна, бидејќи распоредот на стотици естетски центри низ Бугарија и Македонија зависат од нивната брзина и точност.

Момците од нашиот оддел за логистика имаат голема доверба меѓу нашите клиенти бидејќи се сигурни, млади и полни со желба да ја вршат својата работа на најдобар начин.

 • 0 + инсталирани апарати
 • 0 + достави на потрошен материјал

Флексибилни решенија
за испораки

Beauty Med Consult е  една од иновативните компании кои нудат флексибилни решенија за испорака на уредите што ги дистрибуира. Компанијата обезбедува сеопфатна логистичка услуга за естетска и дерматолошка опрема во Бугарија, а сега и во С. Македонија.

Предности

Зошто момците во нашиот оддел за логистика се доверливи?

 • Затоа што се надежни
 • Затоа што се насмеани
 • Затоа што работат со страст и голема желба
 • Затоа што се млади и способни
 • Затоа што понекогаш го прават невозможното за да ја достават пратката на време
 • Затоа што и покрај тоа што се млади имаат искуство во логистиката
 • Тие се образовани
 • Тие се дипломатски настроени

Одделот за логистика на Beauty Med Consult е претпочитан партнер на нашите клиенти, но и на подизведувачите – курирски услуги и компании:

 • Затоа што сме коректни и доверливи партнери
 • Затоа што сме професионалци и детално ја знаеме работата
 • Затоа што ги разбираме потребите на клиентот да ја добие својата пратка навреме и безбедно
 • Затоа што работата со луѓето не ни е туѓа и знаеме дека бизнисот се прави со луѓе
 • Затоа што не се фокусираме на проблемите, туку гледаме на решенијата.

Ја испорачуваме твојата иднина

Контактирај не