Lutronic Clarity II – брзи процедури со неспоредлива ефикасност

Clarity II е опремен со две бранови должини и подобрени параметри кои ќе ви овозможат самоуверено да им понудите на вашите пациенти ефикасни, побрзи процедури за отстранување на пигментацијата, васкуларните лезии и несаканите влакна. Интуитивниот интерфејс на Clarity II комбинира неколку незаменливи предности.

Технологијата за следење на температурата и дистрибуција на енергија обезбедува удобност и за пациентите и за операторите. Високата моќност и ергономскиот дизајн гарантираат побрзи процедури, со совршени резултати. Дополнително, Clarity II ќе ги зачува поставките на параметарот за да не губите драгоцено време при рекалибрација по секоја постапка.

Побарај понуда за апаратот

Понудете им на вашите клиенти брзи процедури, со неспоредлива ефикасност и конзистентни резултати

ГЛАВНИ ИНДИКАЦИИ

 • Отстранување на влакна
 • Пигментирани лезии
 • Васкуларни лезии
 • Намалување на брчките
 • Розацеа
 • Хемангиоми
 • Вирусни брадавици
 • Габа за нокти

ПРЕДНОСТИ

 • Мултифункционална платформа од 755/1064 nm за широка примена
 • Третирајте области од 2-24мм
 • Подобрената моќност овозможува да користите повеќе енергија со поголема фреквенција на повторување
 • Специјални кратки должини на пулсот (0,1, 1 и 2 ms) за исклучителна ефикасност
 • Автоматска калибрација за неколку секунди за да не се одолговлекува постапката непотребно
 • Искористете ги предностите на иновативните технологии на Clarity II за да постигнете повеќе за помалку време.

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ ГО НАШИОТ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

Контролирајте и искористете ја целата моќ на платформата Clarity II со IntelliTrak

Со иновативната технологија IntelliTrak ќе можете да ја изберете фреквенцијата и степенот на преклопување на импулсите, во зависност од третираната област и саканиот ефект.

Врвот Clarity II ќе ве информира за оптималната брзина со која се третира кожата, со означување на конзолата и LED светлата на апликаторот за целосно покривање на избраната област без да се загрози прецизноста.

Ослободете се од несаканите влакна побрзо од кога било, и благодарение на широкиот опсег на поставки ќе можете да ги отстраните тешко забележливите влакна на лицето поефикасно од кога било. Искористете ги предностите на интелигентната технологија на Clarity II и обезбедете им на вашите пациенти интелигентна грижа што ја заслужуваат.

Следење на температурата во реално време

За разлика од другите уреди, Clarity II ви овозможува лесно да ја следите температурата за време на постапката.

LED светлата на млазницата и екранот на конзолата истовремено ќе ви го покажат степенот на загревање, така што лесно ќе можете да процените кога една зона го достигнала потребното ниво на греење и дека е време да се префрлите во друга.

Со Clarity II и технологијата за мерење на температурата, ќе добиете важни информации во реално време за тоа како реагираат вашите пациенти и ќе ја осигурате нивната удобност и безбедност заедно со добри резултати.

Заборавете на старомодните уреди кои не даваат постојани резултати и бараат повеќе труд. Уживајте во висок поврат на инвестицијата додека ја подобрувате вашата продуктивност и задоволството на пациентите.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

 • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
 • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
 • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не