РЕВОЛУЦИЈАТА ВО НЕХИРУРШКО ПОДМЛАДУВАЊЕ НА КОЖАТА

Lutronic Genius™ – генијално решение за вашата естетска клиника или естетски центар. Интелигентна технологија дизајнирана да ја измазнува и затегнува кожата, користејќи минимално инвазивна процедура за стимулирање на производството на колаген – генерирање микро-импулси.

Благодарение на иновативната радиофреквентна технологија, Genius™ ги подобрува несовршеностите на кожата со користење на прецизни микро-пункции (микронидлинг) на внимателно избрана длабочина за да се намали оштетувањето на нејзината површина.

Побарај понуда за апаратот

ПРЕЦИЗНОСТ ВО СЕКОЈ ИМПУЛС

Енергијата на врвот Genius™ се дистрибуира со екстремна прецизност во зоните на коагулација. Благодарение на автоматското следење на процедурите, вашите пациенти го добиваат најдобриот третман, персонализиран според нивните потреби.

✔ Повратни информации за снабдување со енергија во реално време

✔ Поудобно чувство за време на третманот

✔ Претходно поставени програми и различни совети за секој тип на кожа, погодни за секоја област на телото

✔ Интелигентен дизајн, интерфејс и функционалност – за подобри резултати на пациентот

Ова е Lutronic Genius ™ – генијална нега на кожата

ГЛАВНИ ИНДИКАЦИИ:

✔ Лузни од акни и изгореници

✔ Постоперативни лузни

✔ Брчки

✔ Опуштена кожа на лицето, вратот, деколтето

✔ Опуштена кожа на телото – абдоминална област, раце, околу колена зглобовите

✔ Стрии

✔ Мелазма

✔ Хиперхидроза

✔ Целулит

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

  • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
  • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
  • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не