eCO2 – ЦЕЛОСНИОТ СПЕКТАР НА ПРОЦЕДУРИ НА CO2

Нови хоризонти со Lutronic eCO2. Тоа е професионален медицински уред кој еволуира и се развива. Платформа со различни апликации во:

✔ Естетика

✔ Гинекологија

✔ Стоматологија

Проширете ги хоризонтите на вашата пракса. Решение за различни области на вашата болница, клиника или салон.

Побарај понуда за апаратот

ФРАКЦИОНЕН ПИЛИНГ

Фракциониот пилинг е погоден за широк опсег на корисници, без разлика дали саканиот ефект е мало освежување на изгледот или справување со посериозно оштетена кожа. Постапката ја стимулира регенерацијата на колагенот, со помош на микро повреди на површината на кожата, кои предизвикуваат телото природно да го поправа ткивото на кожата.

Во рок од само 2 дена, кожата го започнува процесот на закрепнување, а по 2 недели надворешниот слој е целосно заздравен. eCO2 е опремен со динамичен и статичен режим, кој овозможува прецизен избор на начинот на распределба на енергијата за да се постигне саканиот ефект.

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ ГО НАШИОТ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

Динамичен режим

Во зависност од степенот на повреда на површината на кожата, динамичкиот режим овозможува рамномерна и контролирана распределба на енергијата, користејќи специјална технологија за ширење на воздухот. За разлика од другите системи за CO2, платформата Lutronic нуди многу поудобни процедури кои се погодни и за полесни повреди.

Без разлика на типот на кожата, ќе можете да третирате поголеми површини или само да ги поправите малите несовршености на нејзината површина.

Статичен режим

Статичниот режим ви овозможува и пристап до традиционалното „печат“ на кожата, што ќе ви овозможи да третирате површини од 14×14 mm, со можност за прилагодување на густината. Ова ќе и овозможи на ласерската енергија прецизно да навлезе во кожата без да мора да ја третирате истата област неколку пати како кај другите системи.

Уште повеќе, eCO2 има вграден систем кој автоматски ги прилагодува поставките доколку треба да се променат според типот на кожа.

Главни индикации:

✔ Обновување и подобрување на несовршеностите на кожата

✔ Ги измазнува брчките и силните црти

✔ Ја затегнува опуштената кожа

✔ Ја измазнува текстурата на кожата

✔ Ја подобрува состојбата на постоперативните, хипертрофичните и атрофичните лузни

✔ Трансепидермална испорака на лекови

✔ Третира пигментирани и васкуларни лезии

БРЗО ЗАМЕНЛИВИ СОВЕТИ СО АВТОМАТСКО ПРЕПОЗНАВАЊЕ

 

Од многу длабока пенетрација до површна аблација – eCO2 ги има сите потребни режими и способности за справување со широк спектар на дерматолошки заболувања. Советите за брза промена се достапни во две големини – 120 μm и 300 μm, за да можете да ги менувате поставките во движење според специфичните несовршености на кожата.

По менувањето на млазницата, eCO2 автоматски ги прилагодува поставките за постапката за да се приспособат според промената. Со овие две незаменливи предности, ќе имате најдобра контрола во текот на секоја постапка. Ние ќе им понудиме на вашите пациенти најдобри резултати.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

  • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
  • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
  • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не