преференции
за партнери

Beauty Med Consult е единствениот дистрибутер во Бугарија, Македонија, а можеби дури и во Европа, кој обезбедува исклучително богата вредност на своите производи.

Кога купуваш уред или производ од нас, можеш да добиеш сертифицирана обука за работа со уредот или поставување на производот, логистика на твоја локација, финансиски и деловни консултации и маркетинг поддршка. И сето тоа бесплатно, како поддршка на твојот бизнис.

Затоа што твојот успех е и наш успех.

Еве што можеш да добиеш: