e-Тwo – неаблативна радиофреквенција

Уредот e-Two е моќен уред кој работи со биполарна радиофреквентна енергија. Неговата функција е да ги стимулира природните процеси за репродукција на колаген во кожата и целокупното подмладување на лицето. E-two е уред кој работи со технологија на фракциона радиофреквенција. Уредот е погоден за измазнување на брчките и фините линии. Комбинира два уникатни апликатори кои сеопфатно ги третираат проблемите со кожата. Во исто време, тие ја подигнуваат кожата на лицето, а исто така помагаат да се изедначат брчките и да се изедначи тенот.

 

Побарај понуда за апаратот

Апликаторите на апаратот е-Тwo

Апликаторите на уредите e-Two користат комбинација од безбедни и ефективни нивоа на инфрацрвена светлина и биполарна радиофреквентна енергија за ремоделирање на кожата на лицето. Во синергија, двата апликатори го стимулираат природното производство на колаген и еластин во кожата.

Тие работат и на ниво на длабокиот дермален слој на кожата и на епидермисот. Еден апликатор се нарекува Sublime. Работи со биполарна радиофреквенција, која ја загрева кожата во длабочина и ја крева. Резултатот е помладешки изглед на лицето. Вториот апликатор се нарекува Сублатив. Работи со фракционирана радиофреквенција што прави површна повреда на кожата.

Како резултат на оваа повреда, се стимулира производството на колаген, што резултира со подмладување. Со овој апликатор се измазнуваат брчките, успешно се отстрануваат лузните од акни, дамките и стриите на телото. Сублиативната фракционирана биполарна радиофреквентна технологија на уредот e-Two ефикасно ја доставува топлинската енергија до горниот дел на кожата – епидермисот, што доведува до значително зголемување на колагенот во областа и минимално уништување на епидермисот. Резултатот е подобрување на брчките и кожните неправилности, помазна и пофина кожа, измазнување на лузни и стрии, намалување на пигментацијата, намалување на порите.


ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ НАШ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

АПЛИКАТОРИ
РАЧКИ

Sublime

Sublative RF

 

 • види повеќе
 • види повеќе

Sublime. Ги елиминира бръчките

 • Еlōs технологија, која гарантира ефикасност и безбедност
 • Брза процедура и веднаш видливи резултати
 • Нема период на опоравување. Минимално црвенило за време на постапката

Пред                                                         По 3 месеци

Sublative RF. Го стимулира колагенот

 • Нова ера во фракционираните процедури за лице
 • Тешко зафаќање на дермалниот слој, мала повреда на епидермисот
 • Минимален период на опоравување, докажана ефикасност, задоволни пациенти

Една електрода има моментален ефект     4 дена по 1 постапка

клинички
резултати

Фотографиите не се обработуваат. Резултатите зависат од индивидуалните карактеристики на секој пациент. Резултатите може да се разликуваат.

Технички спецификации

виж Още данни
Енергия при Sublative RFДо 100mJ/пин
Sublative RF iD размер на спотаСтандартна 64-пинова капачка – 12 x 12 mm
Фокална 44-пинова капачка – 11 x 3 mm
Заменяеми Sublative RF iD капачкиСтандартна 64-пинова до 400 импулса
Фокална 44-пинова до 200 импулса
Енергия при SublimeДо 200 J/cm3
Sublime размер на спота12 x 8 mm
Потребителски интерфейс15″ touch screen

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

 • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
 • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
 • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА? Закажи бесплатна консултација со наш деловен консултант!

Контактирај не