Aesthetic Business Forum 2024

Пријавете се бесплатно

Програма - Aesthetic Business Forum #2

Датум: 28.04.2024

Пријавете се бесплатно

Пријавете се бесплатно

д-р Фирас Ал-Ниаими

Candela Medical Representative

Проф д-р Фирас Ал-Нијаими е водечки дерматолог и специјалист за ласер во Обединетото Кралство (UK). Тој е едно од најголемите имиња во ласерската дерматологија во светот. Покрај обезбедувањето на највисоките нивоа на нега и најнапредната технологија во третманот на своите пациенти, д-р Фирас Ал-Ниаими, исто така, држи предавања и обучува дерматолози и практичари ширум светот.

Елена Петкова

Маркетинг директор

Елена Петкова е маркетинг директор на Bul Med Consult. Таа е дел од тимот на компанијата речиси од нејзиното основање. Од 2018 година, таа раководи со тим од специјалисти за маркетинг кои им помагаат на клиентите на Bul Med Consult да изградат успешен и иновативен маркетинг за нивниот естетски центар.

инж. Георги Панчев

Управител на естетски центар Classy, Чешка

Инж Георги Панчев е специјалист за ласерски технологии и еден од најголемите експерти за ласери за отстранување на влакна во Бугарија. Тој е претприемач во областа на естетската медицина со повеќе од 18 години искуство.

Инженер Панчев е специјалист за развој на нови производи и услуги и нивно успешно позиционирање на пазарот. Неговите иновативни идеи се широко користени и помогнаа да се развијат десетици успешни бизниси во областа на естетската медицина во Бугарија.

Искуството на инженерот Георги Панчев се базира на неговата работа на повеќе пазари низ годините. Во моментов го развива чешкиот пазар за иновативни производи и технологии, а од 2019 година раководи со естетски центар Classy во Прага.

Пријавете се бесплатно

Пријавете се бесплатно