ВО 2021 ГО ПРОСЛАВИВМЕ
нашиот 10-ти роденден!

Beauty Med Consult e меѓународна трговска и консултантска компанија која се занимава со дистрибуција на иновативни ласерски технологии во областа на естетската медицина, дерматологијата, пластичната хирургија, гинекологијата и козметиката.

Работиме на Македонскиот, Бугарскиот, Романскиот и Чешкиот пазар како ексклузивен застапник на светските лидери – Candela, Cocoon Medical, Hydrafacial, Antera 3D.

Ова е нашето официјално претставување.

А неофицијалното…

Ние сме пријатели и сигурни партнери на сите наши клиенти. Им помагаме да растат во бизнисот преку развој на соодветни бизнис модели, маркетинг поддршка, обука, итн.  Нашите клиенти добиваат сеопфатен совет во однос на бизнис моделот и пазарната логика на нудење на процедури со уредот кој што го купиле.

Ние сме иноватори и експериментатори, ние сме развивачи, ние сме иднината!

НИЕ СМЕ ПОВЕЌЕ ОД ТИМ,
НИЕ СМЕ – СЕМЕЈСТВО!

Дали бараш доверлив партнер за твојот бизнис со естетични процедури?

Запознај ги луѓето кои се залагаат за него.

  • 0 + Деловни консултации
  • 0 + Проверки на апарати
  • 0 + Инсталирани апарати

Бараш доверлив партнер
за твојот бизнис со естетски процедури?

Контактирај не