Ние сме иновативни одговорни сигурни

Beauty Med Consult е трговско-консултантска компанија која дистрибуира светски лидери во производството на опрема и производи за инјектирање за естетска медицина, дерматологија, хирургија и гинекологија. Партнерите на компанијата добиваат целосна поддршка за нивниот бизнис и компетентни совети за развој и одржливост на бизнисот.

најпродавани

Апаратот има вредност

Elysion PRO е диодна ласерска платформа од новата генерација за ласерско отстранување на влакна.

види повеќе

Апаратот има вредност

Cooltech Define може да го обликува телото само за 2 часа.

види повеќе

КЛИЕНТИТЕ
ЗА НАС

Вистинско задоволство е да се работи кога вашите партнери го ценат тоа што го правите за нив.

Тогаш се чувствувате високо мотивирани и пред вас нема никакви пречки, препреки 
или непремостливи работи.
 • 0 + задоволни клиенти
 • 0 + инсталирани апарати на Бугарскиот пазар
 • 0 + години на пазарот
 • Доц. д-р Дончо Етугов

  Esthetic&Dermatology/ Dermal Lase Centers

  Зошто работам со Beauty Med Consult? Не сум се прашал досега, но одговорот е едноставен. Главната причина е опремата што ја нудат. Syneron Candela е симбол на техничка извонредност заснован на најновите достигнувања во естетската медицина и дерматологијата. Второ, би ја ставил обуката на медицинскиот тим и техничката поддршка обезбедена од Beauty Med Consult. Тие се гаранција за добра практика и без несакани ефекти по процедурите со нивните уреди. Во денешните пазарни услови, исклучително е важно пораките на терапевтот правилно и брзо да стигнат до пациентот. Одделот за маркетинг на Beauty Med Consult е незаменлив асистент. Нивните специјалисти можат да прават чуда. Ме научија многу во рекламирањето и во комуникацијата со пациентите. Ви благодариме за високиот професионализам на сите вработени.

  Доц. д-р Дончо Етугов

  Esthetic&Dermatology/ Dermal Lase Centers

  Зошто работам со Beauty Med Consult? Не сум се прашал досега, но одговорот е едноставен. Главната причина е опремата што ја нудат. Syneron Candela е симбол на техничка извонредност заснован на најновите достигнувања во естетската медицина и дерматологијата. Второ, би ја ставил обуката на медицинскиот тим и техничката поддршка обезбедена од Beauty Med Consult. Тие се гаранција за добра практика и без несакани ефекти по процедурите со нивните уреди. Во денешните пазарни услови, исклучително е важно пораките на терапевтот правилно и брзо да стигнат до пациентот. Одделот за маркетинг на Beauty Med Consult е незаменлив асистент. Нивните специјалисти можат да прават чуда. Ме научија многу во рекламирањето и во комуникацијата со пациентите. Ви благодариме за високиот професионализам на сите вработени.

 • Д-р Радина Денкова

  DR--DENKOVA DERMATOLOGY

  За време на моите состаноци со колегите, секогаш го проверувам часовникотза уредите со кои работат најдобрите естетски клиники во светот. И кога станува збор за врвната IPL технологија, името отсекогаш било „Lumecca“. Сепак, покрај Lumecca, можеме да г о издвоиме ласерот за обновувањена површината – Triton . Така, со оваа платформа „3 во 1“ на нашите пациенти практично им ги обезбедуваме најдобрите енергетски процедури соневидена брзина и ефикасност – од ласерско отстранување на влакнадо отстранување на лузни и пигментни дамки.

  Д-р Радина Денкова

  DR--DENKOVA DERMATOLOGY

  За време на моите состаноци со колегите, секогаш го проверувам часовникотза уредите со кои работат најдобрите естетски клиники во светот. И кога станува збор за врвната IPL технологија, името отсекогаш било „Lumecca“. Сепак, покрај Lumecca, можеме да г о издвоиме ласерот за обновувањена површината – Triton . Така, со оваа платформа „3 во 1“ на нашите пациенти практично им ги обезбедуваме најдобрите енергетски процедури соневидена брзина и ефикасност – од ласерско отстранување на влакнадо отстранување на лузни и пигментни дамки.

 • Д-р Наталия Иванова

  oculoplastics

  Би сакала да изразам благодарност до Beauty Med Consult и нивниот тим. Својата поддршка и професионален однос ја докажуваат во нашите заеднички проекти и иницијативи. Тие се незаменлив деловен партнер!

  Д-р Наталия Иванова

  oculoplastics

  Би сакала да изразам благодарност до Beauty Med Consult и нивниот тим. Својата поддршка и професионален однос ја докажуваат во нашите заеднички проекти и иницијативи. Тие се незаменлив деловен партнер!

 • Д-р Валентина Трачева, Камелия и Георги Иванови

  Body Aesthetics

  Д-р Валентина Трачева: Им благодариме на нашите партнери од Bull Med што ни дадоа можност даработиме со најдобрите машини на пазарот и да ги воодушевиме нашитеклиенти со ефективни процедури. Георги Иванов: Бизнисот се прави со луѓе. Особено кога ќе започнете, многу е важно луѓетодо вас да бидат луѓе на кои можете да им верувате. Да можеш мирно даразговараш со нив, да биде сослушан и во исто време да може да научи нешто од нив. Камелија Петрова-Иванова: Ние сме семеен бизнис. Долго работевме на нашиот концепт бидејќи сакавме да се истакнеме на пазарот. Сакавме да се истакнеме како различно место, пани требаше партнер кој го разбира тоа и не поддржува и со кој ќеможеме да растеме. Денес знаеме дека тоа беа Beauty Med , дека се вистинскиот избор и дека ќе останат наш партнер уште долго време.

  Д-р Валентина Трачева, Камелия и Георги Иванови

  Body Aesthetics

  Д-р Валентина Трачева: Им благодариме на нашите партнери од Bull Med што ни дадоа можност даработиме со најдобрите машини на пазарот и да ги воодушевиме нашитеклиенти со ефективни процедури. Георги Иванов: Бизнисот се прави со луѓе. Особено кога ќе започнете, многу е важно луѓетодо вас да бидат луѓе на кои можете да им верувате. Да можеш мирно даразговараш со нив, да биде сослушан и во исто време да може да научи нешто од нив. Камелија Петрова-Иванова: Ние сме семеен бизнис. Долго работевме на нашиот концепт бидејќи сакавме да се истакнеме на пазарот. Сакавме да се истакнеме како различно место, пани требаше партнер кој го разбира тоа и не поддржува и со кој ќеможеме да растеме. Денес знаеме дека тоа беа Beauty Med , дека се вистинскиот избор и дека ќе останат наш партнер уште долго време.