Derma V – ЛАСЕР со долги импулси 532n KTP & 1064nm Nd:YAG

DermaV е долг импулсен 532n KTP и 1.064nm Nd: YAG ласер со иновативни технологии како што се криогенско ладење, AC технологија, сериско зрачење и сензори за температура во реално време. Тоа е резултат на 25-годишното знаење на Lutronic за истражување и развој.

Побарај понуда за апаратот

ИНДИКАЦИИ

 • пигментирани лезии
 • намалување на брчките
 • розацеа, хемангиоми
 • телеангиектазија
 • обновување на кожата
 • широки пори
 • црни точки
 • проширени вени на нозете
 • отстранување на влакна и повеќе!

ДОСТАПНИ ВИДОВИ КАСЕТИ

Систем IntelliCartridge

2, 3, 5 / 7 мм, 8/10 / 12 мм, 12/14 / 16 мм & FRX, големина на место 3X10

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ ГО НАШИОТ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

Derma V – ЛАСЕР со долги импулси 532n KTP & 1064nm Nd:YAG

DermaV е објавен од Health Insurance Review и Assessment Service како „Возбудлива технологија“ за медицинска нега за „третман на хемангиоми и порт вино со Nd: YAG ласер“. Добиените резултати ги задоволуваат барањата за придобивки од акцијата. DermaV е нова добра можност и алтернатива за пациентите кои боледуваат од вакви болести.

Големиот сојуз – 595 и 532 во една платформа.

КАКО РАБОТИ DERMA V?

Derma V е ласер со долг импулс кој со технологијата IntelliTrak им дава на корисниците моќна платформа со можност за забрзување на процедурите без да се наруши квалитетот, конзистентноста на испорачаната енергија или количината на енергија што се користи за време на постапката.

Следење на температурата во реално време

DermaV обезбедува следење на температурата во реално време кое е лесно и интуитивно. LED светлата на рачката одговараат на светлата на екранот за лесна визуелизација во текот на постапката.

Терапевтот може да одлучи да ја третира областа во неколку поминувања додека не се достигне првото или второто жолто ниво и да се пресели во следната област додека индикаторот за температура не се врати на 1-во зелено ниво. Оваа дополнителна информација во реално време може да биде вредна алатка за безбедно воспоставување на крајна точка.


ИНТУИТИВЕН

Технологијата IntelliTrak ја следи работата на терапевтот и овозможува поголема брзина на процедурите без ризик од прескокнување на лице место


				

ЕФИКАСЕН

Комбинацијата од 532 nm и 1064 nm овозможува работа на различни садови на различни длабочини. Очекуваните резултати не доцнат.

ИНОВАТИВЕН

Криогенско ладење, автоматска калибрација, интелигентно следење на третираната површина и опцијата за зачувување на вашите индивидуални работни поставки се само дел од карактеристиките на заштитен знак во семејството Lutronic.

СИГУРЕН

Derma V користи криогенско ладење со приспособени поставки за да обезбеди удобност и безбедност на пациентите за време на процедурите.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

 • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
 • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
 • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не