PicoPlus – Ефективни процедури со минимален период на опоравување

PicoPlus од Lutronic применува ефективни процедури со минимален период на опоравување.

Поради екстремно кратката бранова должина, пигментацијата на кожата се разградува со ослободување на многу мала количина на топлина, што му овозможува на телото полесно да ја апсорбира и растера непотребната пигментација.

Само неколку третмани со PicoPlus се доволни за целосно отстранување на тетоважите во боја, тврдоглавата пигментација на кожата и подобрување на тонот и текстурата на кожата.

PicoPlus обезбедува максимална удобност на пациентот благодарение на кратките (помалку од 15 минути) процедури. Чувството наликува на скокоткање или мало затоплување.

Побарај понуда за апаратот

ГЛАВНИ ИНДИКАЦИИ

 • Пигментација
 • Постинфламаторна хиперпигментација
 • Лентиго
 • Мелазма
 • Пеги
 • Невус
 • Себороични кератози
 • Дамки и нерамна боја на кожа
 • Несакани црни и разнобојни тетоважи

ПРЕДНОСТИ

 • Поголема максимална моќност (1,8 GW)
 • 4 бранови должини – 1064/532/595/660 nm
 • Двоен пулс – пико и наносекунда
 • Голем избор на поставки
 • 5 апликатори
 • Надворешно складирање на апликатори
 • Соодветна должина на пулсот од наносекунда и пикосекунда за намалена болка и еритема
 • Иновативната технологија и елегантната ергономија овозможуваат промена на параметрите за неколку секунди

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ ГО НАШИОТ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

Она што го разликува PicoPlus од обичните ласери

Она што го издвојува е тоа што работи од внатре кон надвор, доставувајќи енергија до клетките за помалку од трилионити дел од секундата, овозможувајќи полесни и побрзи остварливи резултати без потреба од локална анестезија, сето тоа за минимално краток период на опоравување. Исто така, PicoPlus, во споредба со традиционалните ласери, ја разложува пигментацијата на кожата на многу помали честички, така што телото може поефикасно да ги користи своите природни процеси за поправка, овозможувајќи му на освеженото ткиво да се опорави за помалку време. За време на процедурата за пико тонирање, ласерската енергија ги стимулира клетките на кожата и го подобрува изгледот на кожата, така што секој пациент може да добие безбеден, нежен и ефективен третман, без разлика на типот на кожа.

 

 


ИНТУИТИВЕН ДИЗАЈН

Изберете ја вистинската бранова должина и времетраење на пулсот со леснотија, благодарение на совршениот систем PicoPlus, без да мора да го рекалибрирате уредот.


				

ЕФИКАСЕН ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ

Благодарение на неговата висока моќност, PicoPlus нуди решение за секој проблем, без разлика дали се работи за пеги или егзотични бои за тетоважи

ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ

Првата од ваков вид поставка од 0,01 J / cm² овозможува безбеден и ефикасен третман на потемна боја на кожа. Благодарение на импулсите во пикосекунда, вашите пациенти ќе уживаат во удобен третман без непотребна болка и црвенило.

УРЕД НА КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ

Благодарение на иновативните технологии кои заштедуваат време на пациентите и лекарите додека го прават процесот удобен и пријатен, PicoPlus е интелигентен уред на кој му веруваат дерматолозите ширум светот.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

 • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
 • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
 • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не