Назад кон преференции

Модели на
финансирање

Одделот за финансии во Beauty Med Consult не само што се грижи за исправноста на трансакциите, туку им помага и на нашите клиенти со финансиски совети и идеи за надворешно финансирање. Нашите долгорочни партнерства со банкарски институции, ни даваат можност да им помогнеме на клиентите да најдат надворешно финансирање за нивните нови инвестиции.

  • 0 + одобрени проекти за банкарско финансирање

 

Можеме да помогнеме
да ја финансираш твојата идеја

Веруваме во твојата иднина

Контактирај не