Назад кон преференции

Бизнис
консултации

Bul Med Consult е меѓународна трговска и консултантска компанија која се занимава со дистрибуција на иновативни ласерски технологии во областа на естетската медицина, дерматологијата, пластичната хирургија, гинекологијата и козметиката.

Ние ги советуваме естетските центри со кои соработуваме како да изградат успешен бизнис со естетски процедури.

  • 0 + бизнис консултации

Инвеститорите често не прашуваат кој уред би бил најсоодветен за нивниот бизнис или која би била нивната следна инвестиција.

Доверба и
Задоволни клиенти

Ние се држиме за коректноста и лојалноста во нашите деловни односи со нашите партнери. Затоа ние секогаш се стремиме да ги насочиме нашите идни клиенти да купуваат опрема што ќе им донесе најмногу приходи за помалку време и ќе им помогне да изградат стабилен бизнис. Ова последователно се враќа повеќекратно. Како резултат на нашите консултации, успешни бизниси во областа на естетската медицина и коземетиката се развиваат и добро заработуваат не само во Софија,

но и во помалите градови како Пловдив, Бургас, Варна, Петрич, Добрич, Благоевград, Стара Загора, Нова Загора, Јамбол, Парвомај. Имаме десетици примери на успешни бизниси низ Бугарија, а од сега и во Македонија.

Beauty Med Consult е компанија со повеќе од 10 години искуство на пазарот и над 200 клиенти во своето портфолио. Работиме на бугарскиот, чешкиот, романскиот и македонскиот пазар, што ни дава глобален поглед на индустријата, како и многу знаење за поддршка на нашите клиенти.

Те поддржуваме

Контактирај не