Назад до преференции

доверлив сервис

Во современите бизнис услови во секторот за убавина, цената на техничкото оштетување и принудното прекинување на работата на апаратот стануваат повисоки. Секое оштетување на апаратот доведува до губење на пари и клиенти. Ова е причината зошто сервисната услуга на дистрибутерот или произведителот е важен фактор при изборот на уред и технологија.

 • 0 + Проверки извршени на апарати
 • 0 + Инсталирани апарати

Флексибилни решенија
за сервис на апаратите

Beauty Med Consult е една од иновативните компании кои нудат флексибилни решенија за сервисирање на уредите кои ги дистрибуира. Компанијата обезбедува сеопфатна сервисна поддршка за естетска и дерматолошка опрема во Бугарија, а сега и во Македонија.

Што вклучува сервисната поддршка?

 • дијагностика
 • поправки на лице место во рок од 24 часа
 • замена на делови доколку е потребно
 • како и обезбедување на уред за замена доколку штетата е многу сериозна.

Поправката и дијагностиката ја вршат висококвалификувани инженери на Beauty Med. Сервисерите на компанијата редовно поминуваат курсеви за сите нови технологии на производителите чии брендови Beauty Med ги дистрибуира во Бугарија и Македонија.

Со Beauty Med Consult како твој партнер, можете да сметате на:

 • Одговор до 24 часа од поднесувањето на барањето за сервисирањето на уредите
 • Достапни се оригинални резервни делови и потрошен материјал
 • Минимално време на застој
 • Насмеани, обучени и квалификувани специјалисти
 • Профилактичко одржување според упатствата на производителот
 • Обезбедување на уред за замена, доколку е потребно

размислуваме напред, во твоја корист

Контактирај не