MaiLi – иновативен хијалуронски филер за лице.

Што претставува MaiLi?

MaiLi  е висококвалитетен хијалуронски филер за лице развиен со помош на технологијата Oxi Free. Работи со градење хемиски вкрстени врски. На прво место, долгите синџири на хијалуронска киселина со висока молекуларна тежина се раствораат со систем за хидратација. Потоа се врши вкрстено поврзување на хемиските врски во инертна атмосфера со ниски нивоа на бутандоил диглициден етер, со што растворот се претвора во гел.

Ги отстранува реактивните видови на кислород за подобра зашитита на фино поделената хијалуронска мрежа. На крајот, гелот се дистрибуира во контејнери за инјектирање и се стерилизира. Благодарение на ефикасноста на првата технологија на хијалуронска киселина во светот OxiFree, MaiLi користи 24% помалку полнење за да постигне неспоредлив волумен, флексибилност и испакнување со исклучителна издржливост низ целата палета на производи.

Палета производи
MaiLi Volume

Цел на терапијата
Дизајниран за зголемување на волуменот на лицето и инјектирање на поткожното масно ткиво.

Индикации

 • Реконструкција на лицето со отстранување на вродени и стекнати структурни дефекти: губење на волуменот поради липоафтрофија поврзана со ХИВ.
 • Естетска терапија на длабоки вдлабнатини во кожата на ниво на лице.
 • Зголемување на обемот на ткива на лицето.

Карактеристики за продуктот

 • Концентрација на хијалуронска киселина 21 mg/ml
 • Содржина на лидокаин 3 mg/ml
 • Волумен на шприцот 1 ml
 • Игли во кутија 4 x 27G
 • Четири посебно спакувани шприцови

Длабочина на инјектирање

 • Поткожно масно ткиво или супрапериостална област.

Палета производи
MaiLi Define

Цел на терапијата

Идеален за пополнување на длабоки брчки и реструктурирање на усните.

Индикации

 • Реконструкција на лице со отстранување на вродени и стекнати дефекти: терапија со лузни
 • Естетска терапија на длабоки вдлабнатини во кожата
 • Зголемување на усните

Карактеристики на продуктот

 • Концентрација на хијалуронска киселина 18 mg/ml
 • Содржина на лидокаин 3 mg/ml
 • Волумен на шприцот 1 ml
 • Игли во кутијата 4 x 30G
 • Четири посебно спакувани шприцеви

Длабочина на инјектирање

Длабоко во дермисот, субдермално или помеѓу мукозата и мускулите.

Палета на производи MaiLI

Клинички случаи

Амира прими терапија на целото лице со инјектирани 6 ml MaiLi

На Лиан  и беше дадена  терапија на цело лице со инјектирани 17 ml MaiLi

Палета продукти
MaiLi Precise

Цел на терапијата
Специјално дизајниран за третирање на фините линии со долготраен ефект.

Индикации

 • Реконструкција на лице со вродени и стекнати структурни дефекти: терапија со лузни
 • Естетска терапија на фини линии и вдлабнатини на кожата со средна големина
 • Нагласување или зголемување на усните
 • Периорбитална област (лакримална празнина)

Карактеристики на продуктот

 • Концентрација на хијалуронска киселина 15 mg/ml
 • Содржина на лидокаин 3 mg/ml
 • Волумен на шприцот 1 ml
 • Игли во кутијата 4 x 30G
 • Четири посебно спакувани шприцови

Длабочина на инјектирање

Во дермисот или интра/ субдермално или помеѓу слузницата и мускулите

Палета производи
MaiLi Extreme

Цел на терапијата

Најефективниот од сите производи на MaiLi, дизајниран за вајање и обликување на лицето.

Индикации

 • Реконструкција на лицето со отстранување на вродени и стекнати дефекти: губење на волуменот поради липоатрофија поврзана со ХИВ
 • Естетска терапија за враќање на волуменот на лицето
 • Зголемување на обемот на ткивата на лицето
 • Прилагодено за супрапериостална инјекција и обновување на волуменот

Карактеристики на продуктот

 • Концентрација на хијалуронска киселина 24 mg/ml
 • Содржина на лидокаин 3 mg/ml
 • Волумен на шприцот 1 ml
 • Игли во кутија 4 x 27G
 • Четири посебно спакувани шприцови

Длабочина на инјектирање

Поткожно масно ткиво или супрапериостална област

Палета на производи MaiLi

Клинички случаи

На Тиа и беше третирано целото лице со инјектирани 12 ml MaiLi

Никола беше третиран за усни и лакримална празнина со инјектирани  3,5 ml MaiLi

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со инјектирање, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

Дали може да се комбинира со други производи?

MaiLi не треба да се користи на (или во близина) места каде што биле извршени претходни процедури за зголемување на кожата.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА? Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не