Иднината на
индустријата за убавина

ПАЗАРНИ ТРЕНДОВИЗА ЕСЕТСКИ ПРОЦЕДУРИ Трендовите се добри. Аналитичарите предвидуваат постепено зголемување на прометот секоја година од 2021 до 2028 година. Студијата цитира податоци собрани од водечките производители на опрема, филери и ботулински токсин и нивната продажба во изминатите 4 години во САД, Европа и Азија. Главниот тренд што се појавува е силната доминација на неинвазивни...

Прочети повече
Genius
eCO2
Lutronic Clarity
Prime Lase
Elysion PRO