ШТО ПРЕТСТАВУВА
MORPHEUS8?

Уредот Morpheus8 го користат само лекарите во естетски центри и е најновата платформа создадена од InMode. Morpheus8 е минимално инвазивно модуларно RF фракционо решение за реконструкција на субдермалното масно ткиво на целото тело. Неговата најголема предност: платформата обезбедува најдлабоко фракционо третирање. Продира до 8 mm (7 mm + 1 mm термички профил) во поткожното ткиво.

Побарај понуда за апаратот

КАКО РАБОТИ АПАРАТОТ
MORPHEUS8?

Дизајниран е да врши процедури за обновување на површината на епидермисот и ремоделирање на поткожното масно ткиво. Уредот Morpheus8 е првиот и единствен уред за фракционирање кој може да го ремоделира целото лице и тело и да ги избрише знаците на стареење. Неговото тројно дејство преку субнекротично загревање во комбинација со коагулација и аблација на масното и сврзното ткиво доведува до подобрување на неправилностите на површината на кожата, подобрување на нејзиниот тонус, затегнување. Исто така, успешно ги третира фините линии, брчките и вдлабнатите лузни. Целосно фракционо обликување и затегнување на лицето и телото.

Пациентите ширум светот се исклучително задоволни од процедурата Morpheus8. Како предности ги истакнуваат краткиот период на опоравување, минималната непријатност во текот на постапката, како и природните резултати кои доаѓаат доста брзо со текот на времето. Повеќето пациенти забележуваат позитивна промена на нивната кожа околу 15 дена по процедурата. Резултатите се расплетуваат со текот на времето и се видливи месеци по терапијата со апаратот Morpheus8. Потребни се најмалку 3 третмани на истото место за оптимални резултати.

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ЦЕНАТА
ПРАШАЈ ГО НАШИОТ ДЕЛОВЕН КОНСУЛТАНТ

Побарај понуда за апаратот

АПЛИКАТОРИ

Уредот Morpheus8 располага со широк спектар на конфигурации на накрајници дизајнирани за лекување и преобликување на лицето и телото.

види повеќе
види повеќе

ДЛАБОЧИНА НА
ПЕНЕТРАЦИЈА НА ЕНЕРГИЈАТА

Секоја од капачињата, дизајнирани за соодветниот апликатор, е дизајнирана да достигне различна длабочина на пенетрација во кожата. Платформата обезбедува најдлабок фракционо третман. Продира до 8 mm (7 mm + 1 mm термички профил) во поткожното ткиво.

ПРЕДНОСТИ:

 • Врши длабок и безбеден фракциониран третман  на областа преку  програмабилна пенетрација од 1-4мм, во зависност од употребената канила
 • Автоматски ја прилагодува длабочината на пенетрација според областа на третман
 • Иглите имаат полимерна обвивка која спречува термичко оштетување на епидермисот
 • Безопасно ја третира кожата тип VI со мал ризик од PIH
 • Врвот е за еднократна употреба, со што се спречува контаминација
 • Напредната конструкција на решетка создава униформен  ефект во областа за третман

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ:

 • Раце
 • Колена
 • Лице (вклучувајќи ја областа околу очите, челото, вратот, назолабијалните набори, образите)
 • Грб
 • Задник
 • Бутови
 • Стомак
 • Град (машки и женски). Може да ја затегне бистата, како и да третира стрии на бистата.

КЛИНИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

Резултати со платформата Morphues8.

Пред и по подмладување на долните очни капаци. Фотографиите не се обработени

Пред и по на лузни од акни. Фотографиите не се обработени.

Преди и по при подмладување на тело. Фотографиите не се обработени.

Пред и по намалување на салото на стомакот. Фотографиите не се обработени.

ТЕХНИЧКИ
ИНФОРМАЦИИ

виж Още данни
Брой микро игли12, 24, 40 с полимерно покритие (с изключение на дисталните 0,5 мм).
Режими на работаЦикличен – всяка пулсова игла се навлиза навътре и се издърпва навън.
Фиксиран – иглите остават изпъкнали и RF импулсите се доставят с предварително определена скорост на повторение в определената зона, докато не се освободи педалът за контролиране въздействието на апарата.
ИндикаториLED лента на апликатора показва дълбочина на пенетрация.
ПроникванеРешетката за връщане на електрод симетрично всяка игла за равномерен термичен профил. Автоматична синхронизация между проникването на игли и RF доставяната енергия.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Одговорите на прашањата кои најчесто ни ги поставувате

КАКО И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?

Нашето искуство покажува дека повратот на инвестицијата со нашите уреди за естетски процедури е брз и бара само 3 работи:

 • Точен бизнис план. Обезбедуваме работен план за враќање на инвестицијата од 6 до 18 месеци, во зависност од степенот на развој на бизнисот. Нашиот бизнис план е реален, базиран на искуството и практиката на нашите постоечки клиенти.
 • Добра маркетинг стратегија. Обезбедуваме проверена маркетинг стратегија за рекламирање и позиционирање на уредот во различни делови од државата. Нашата стратегија се заснова на нашата долгорочна работа со клиенти од цела Бугарија.
 • Добра обука за работа со уредот. Обезбедуваме сертифицирана обука за работа со уредот. Обуката вклучува и техники за правење добра консултација од страна на вашиот терапевт со клиентот.

ДАЛИ НУДИТЕ ОБУКА ЗА РАБОТА СО УРЕДОТ?

Да. Нудиме сертифицирана обука за работа со сите уреди купени кај нас. Обуката ја изведуваат нашите висококвалификувани клинички тренери. Обуката опфаќа теоретска и практична подготовка за работа со апаратот, како и техники за добра консултација од страна на терапевтот со клиентот.

ДАЛИ ИМА ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС?

Да. Ние нудиме 1 годишна гаранција за купување на уредот, а по нејзиното истекување можеш да го искористиш нашиот доверлив сервис. Ние сме единствената компанија на пазарот која има уреди за замена на залиха и по потреба, можеме да ти обезбедиме други додека ги поправиме твоите уреди. Имаме и резервни делови на залиха, што ги прави поправките брзи и без загуби кај купувачот.

ИМА ЛИ МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ?

Обезбедуваме опции за купување на уредот на рати од 1 до 2 години. Шемата е индивидуална, флексибилна и прилагодена на твоите потреби и можности. Таа вклучува голем број на бонуси: маркетинг поддршка, обука и бесплатни консултации. Таа е дизајнирана да му овозможи на твојот бизнис да расте брзо, но во исто време стабилно и со тенденција да го купите следниот уред.

ИМАШ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА?
Закажи бесплатна деловна консултација.

Контактирај не